Цикатридина супозитории, Проктис-М пяна и Проктис-М ректална маз с апликатор можете да закупите онлайн от нашия магазин www.moeto-zdrave.com. Продуктите могат да бъдат открити и в по-добрите аптеки в цялата страна.

Поръчай ОНЛАЙН

Мнения на специалисти и потребители

Д-р. Божидар Тренев (ОПЛ) МВР болница-гр. София:

Убедих се в отличното действие на продукта като редовно го препоръчвам за самостоятелно лечение на болезнени и кървящи хемороиди. Радвам се, че такъв продукт се появи на българския пазар, тъй като на мен не ми е известно друго средство на избор за пълно затваряне на анални рагади и фисури.

Д-р Паулин Тодоров (хирург) ВМА София:

Като лекар, аз съм доволен, че най- накрая разполагам с възможност да прилагам един продукт изграден изцяло от натурални съставки, без неприятни странични ефекти, в удобна форма, която действа локално. Ефектът на Препарата е бърз и осезаем за пациента, дори и в запуснати и напреднали случаи на заболяването. В нашата практика той е повлиял благотворно дори и на пациенти, които в миналото биха били кандидати за неотложна оперативна процедура. Облекчаването на симптомите е настъпвало действително в рамките на броени часове с изчезване на неприятните усещания и възстановяване на чувството на комфорт. Дори усложнените форми с наличие на кървене и разязвяване на лигавицата търпят бързо обратно развитие и отлагане на спешните оперативни интервенции за един по благоприятен момент. Прилагането на препарата в следоперативен период води до бързо възстановяване и ускоряване на оздравителния процес.
Всички тези ефекти правят медикаментът задължителен за приложение в рамките на съвременните алгоритми за терапия на това така широкоразпространено заболяване.

д-р А. Атанасова (гастроентеролог) - гр. Варна:

Изписвам ги често на пациенти с хемороидална болест, фисури, рагади остри или хронични, при пациенти, които имат анален дискомфорт под формата на сърбеж, неудобство или чуство за недоизхождане ( за последното само ако съм убедена, че няма друга подлежаща болест).
Пациентите ми харасват и двата продукта. Наличието на екстракт от невен, за чието полезно действие знаят всички, ги прави предпочитани и от пациенти, които са скептични към стандартните продукти.
Харесват ги и пациенти, които вече са опитали другите налични на пазара медикаменти. Имам пациентка, която е с алергия към лидокаина, който се намира в част на подобните медикаменти и много харесва този препарат тъй като не я дразни и не предизвиква сърбеж. 

д-р Пл. Чернополски (хирург) – гр.Варна:

Продуктите на Naturpharma - Цикатридина супозитории и Проктис-М  са доказали ефективността си при лечението на заболяванията на аналната област - хемороиди, перианални фистули и фисури. Те водят до бързо повлияване на неприятните симптоми и овладяване на болката и кървенето. В добавка на всичко това е и достъпната им цена. Ето защо без колебание ги препоръчвам на всичките си пациенти.

Форум www.puls.bg:

Здравейте, искам да споделя личния си опит от битката с анална фисура, а именно:
преди около 40 дни получих силен запек, след което започнаха проблемите - остра болка при изхождане продължаваща с часове след това, кървене, трудно изхождане и пр. Реших да посетя гастроентеролог. Поради наличието на болка, лекарят не се нае да ми направи ректоскопия, а ректално туширане. Оказа се, че имам сериозни разкъсвания, причинени от запека. Назначено ми бе лечение с орален антибиотик, както и ректален крем. Нещата бяха доведени до спиране на кървенето, но не и на болката, т. е. проблемът остана като цяло нерешен. Тъкмо бях решил да търся специалист в София и ненадейно попаднах на един форум в интернет за фисурите. От там разбрах заЦикатридина супозитории. От два дни ползвам тези свещички и ефекта е поразителен - чувствам се почти на 100 % излекуван. Дано съм бил полезен с нещо.

Форум www.puls.bg:

Проктис-М ми го изписа гастрото, заедно с Цикатридина супозитории. имам сериозни проблеми с хемороидите, но тези два продукта ми помогнаха много, още на третият ден болката премина и сега се чувствам много много по-добре.

Форум www.bg-mamma.com:

Иначе като медикаменти за фисурата ползвам Цикатридина супозитории и течен парафин, и нещата вървят към пълно оправяне. Разбира се, нужни са воля и търпение.

Форум www.bg-mamma.com:

Цикатридина свещичките много помагат!

Форум www.bg-mamma.com:

Ползвам свещички Цикатридина, те са сравнително нови на пазара, не знам там дали ги имате, но  много  успокояват и подпомагат зарастването, когато има разранявания.

Проктис-М активно почистваща пяна представлява иновативна формула без аналог на българския пазар.
Цикатридина супозитории е продукт от нова генерация за комплексно лечение на хемороиди, фисури и др.

Мнения на специалисти и потребители

Д-р. Божидар Тренев (ОПЛ) МВР болница-гр. София:
Убедих се в отличното действие на продукта като редовно го препоръчвам за самостоятелно лечение на болезнени и кървящи хемороиди.

____________________________________________
Форум www.bg-mamma.com:
Ползвам свещички Цикатридина, те са сравнително нови на пазара, не знам там дали ги имате, но много успокояват и подпомагат зарастването, когато има разранявания.

Прочети повече...

За хемороидите | ЦиКатридина супозитории | Проктис-М активна пяна | Проктис-М ректална маз | Мнения  
You Tube Vimeo
pixelhouse.bg
© 2012 Натурфарма България. | Всички права запазени. | www.stophemoroidi.com
FacebookVimeo You Tube